Filosofem

Ètica i Filosofia en Secundària

Més de 100.000 persones a la Manifestació per l’Ensenyament Públic de València

article publicat a la web de "espai alternatiu-esquerra anticapitalista"

per filosofem | 30/11/2008

Inici > Recursos > Educació a debat > Notícies > Més de 100.000 persones a la Manifestació per l’Ensenyament Públic de (...)

Llengües d'aquest article: català Español

La manifestació convocada a la ciutat de València el dissabte 29 de novembre per la Plataforma per l’Ensenyament Públic en defensa d’una reforma en profunditat d’aquest i contra la política educativa de la conselleria d’Educació ha segut un èxit aclaparador. Aquest es produeix després d’una intensa mobilització als centres escolars, de coordinacions comarcals i intercentres i de repetides accions durant els dos mesos últims.

Més de 100.000 persones, segons l’organització, han recorregut el trajecte des del carrer Xàtiva-Plaça de Sant Agustí, per Colon i carrer de la Pau, fins a arribar a la plaça e la Mare de Deu. Quan la manifestació arribava al lloc de cloenda, encara quedava gent per eixir de la plaça de Sant Agustí i els carrers de Colon i de la Pau estaven totalment ocupats.

La plaça de la Mare de Deu ha quedat totalment plena per la gent manifestant i una part important d’ella no hi ha pogut entrar tan sols. La portaveu de la Plataforma per l’Ensenyament Públic ha llegit finalment el Manifest de cloenda i ha cridat tota la gent present a la Vaga General prevista per al dia 17 d’aquest mes.

Per veure algunes fotos de la manifestació, clica ací:

Un altre vídeo de la manifestació:

Veure en línia : la notícia a la web de Espai Alternatiu


Font: Web de "Espai Alternatiu"