dissabte, 20 de juliol de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
CNT-AIT Catalunya
DINADORS REBELDS PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 1 de desembre de 2017 12:25

DINADORS REBELDS

HASTA QUE TODAS SEAMOS LIBRES

 

LA MANADA NO DESCANSA

A partir de Diciembre cada primer sábado de mes os esperamos a la Cinètika para generar un espacio de encuentro en solidaridad con la Lisa, compañera presa en Alemania acusada de expropiar un banco.

Darrera actualització de divendres, 1 de desembre de 2017 12:31
 
LA REVOLUCION EN LA POLITICA PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 23 d'octubre de 2017 17:04

 

LA REVOLUCION EN LA POLÍTICA

 

“Véase con precisión que hay en Cataluña una amalgama de intereses coincidentes contra nosotros. Estat Catalá, los comunistas, la Esquerra, que persiguen objetivos diferentes de interés partidista. Pero todos coinciden, aunque desde distintos ángulos, en el objetivo de exterminar a la C. N. T. Y coincide con ellos, y les apoya de forma indirecta, Mussolini, a través de Dencás"

“Aquí la política, ante los ojos cargados de sorna del pueblo, aparece como un espectáculo bufo y denigrante; espectáculo que a fuerza de repetirse ha perdido hasta la gracia. La política no ha podido entrar nunca en nuestras costumbres públicas, precisamente por ser una perpetua comedia. En ningún país del Mundo se dará el caso de una organización tan poderosa como la C.N.T. luchando bajo postulados expresamente antipolíticos. La C.N.T., con ese solo anti, recoge y representa el sentimiento (del Pueblo) español.
(pag 29 del Libro)

 

Descarga folleto: https://drive.google.com/…/0B5dtC8uw-NDqcmNwMlFzQWswO…/view…

Darrera actualització de dilluns, 23 d'octubre de 2017 17:08
 
Per la lluita de classes, contra la lluita patriòtica PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 9 d'octubre de 2017 12:35

Per la lluita de classes, contra la lluita patriòtica


Davant del desconcert d’algunxs llibertarixs al veure cóm el fervor patriòtic ha tret al carrer a algunxs cenetistes per anar colze a colze i bandera amb bandera conjuntament a manifestants nacionalistes, hem de sortir al pas per recordar que cap pais, nació o Estat ens farà lliures, tot al contrari. En aquest sentit, convé rescatar part del comunicat «CNT davant els nacionalismes», llançat fa anys i que per nosaltres té total vigència. «El concepte “nació” ha servit tan aviat per englobar com per independitzar; “nació” o “pàtria” son idees-força que poden ser emprades en sentits molt oposats, avassalladores o emancipadores; lo que per uns és gallard patriotisme, per d’altres és coactiu imperialisme centralista, el que uns consideren separatisme antipatriòtic d’altres ho te­nen com la màxima afirmació d’identitat nacional. La CNT és enemiga del concepte “pàtria” excepte quan se li dona el significat que li va donar Malatesta “la meva pàtria és el món”.»

Darrera actualització de dilluns, 9 d'octubre de 2017 12:58
Llegiu-ne més...
 
Por la lucha de clases, contra la lucha patriótica PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 9 d'octubre de 2017 13:31

Por la lucha de clases, contra la lucha patriótica

 

Ante el desconcierto de algunxs libertarixs al ver cómo el fervor patriótico ha sacado a la calle a algunxs cenetistas para ir codo a codo y bandera con bandera junto a manifestantes nacionalistas, hemos de salir al paso para recordar que ningún país, nación o Estado nos hará libres, todo lo contrario. En este sentido, conviene rescatar parte del comunicado “CNT ante los nacionalismos”, lanzado hace años y que para nosotrxs tiene total vigencia. “El concepto ‘nación’ ha servido tan pronto para englobar como para independizar; ‘nación’ o ‘patria’ son ideas-fuerza que pueden ser empleadas en sentidos muy opuestos, avasalladores o emancipadores; lo que para unos es gallardo patriotismo, para otros es coactivo imperialismo centralista, lo que unos consideran separatismo antipatriótico otros lo tienen como la máxima afirmación de identidad nacional. La CNT es enemiga del concepto ‘patria’ salvo cuando se le da el significado que le dio Malatesta ‘mi patria es el mundo’.”

Llegiu-ne més...
 
Presentació del llibre "Atreviéndonos a Poder" PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 6 d'octubre de 2017 16:22

 

Darrera actualització de divendres, 6 d'octubre de 2017 16:31
 
<< Inici < Anterior 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Següent > Final >>

Pàgina 74 de 88
Calendari
<<  Juny 2023  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.