dimarts, 16 d'abril de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
ENFRONTANT LA PRECARIETAT LABORAL PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 7 de setembre de 2019 20:34

piquet fornpiquet forn 2

ENFORNANT LA PRECARIETAT LABORAL

 

Ens dirigim als ciutadans de Martorell, i als consumidors d’aquest establiment del “Forn del Poble”, perquè volem denunciar amb fermesa les pràctiques esclavistes que s’estan practicant contra les treballadores amb total impunitat en aquesta empresa.

Enfront de tots els seus abusos, una companya ho va posar en coneixement del nostre sindicat, detallant-nos les seves maratonianes jornades de treball: 7 dies seguits amb un de descans (segons la Llei ha de ser com a mínim d’un dia i mig per setmana), amb el que això representa en hores extres impagades (aproximadament unes 30 hores setmanals de mitja)i per jornada laboral de 40 hores setmanals se l’hi abonava 200 euros menys del que marca el conveni, havent d’aguantar les seves falses promeses d’increment salarial que maies complien.

 

Tampoc se l’hi pagaven els plusos de diumenges i festius. A part s’obliga al conjunt de la plantilla a firmar un quadrant fals de 40 hores per poder complir els requisits legals en quan a jornada. Igualment realitzava extenuants horaris flexibles, tancant moltes vegades a les 10 de la nit per obrir posteriorment a les 5 del matí (quan per llei ha d’haver-hi 12 hores mínim entre jornada y jornada). Totes aquestes vexacions i explotació afectaven no només a ella sinó al conjunt de la plantilla.

Finalment, després de portar un any treballant,va ser acomiadada, quan aquests vampirs van considerar que ja l’havien explotat suficientment i amb les respectives quantitats a deure, creient a “Forn del Poble” que tenen carta blanca perfer el que els hi surti dels nassos, com és habitual al sector de l’hostaleria i comerç. Però s’equivoquen.

PROU D’EXPLOTACIÓ! ¡NO CONSUMEIXIS EN AQUEST ESTABLIMENT FINS QUE NO DEIXIN DE ROBAR A LES TREBALLADORES I NO S’HAGI RESOLT EL CONFLICTE AMB LA COMPANYA! ¡SOLIDARITAT OBRERA!

CNT-AIT Martorell

 

HORNEANDO LA PRECARIEDAD LABORAL

Nos dirigimos a los ciudadanos de Martorell, y a los consumidores del “Forn del Poble”, porque queremos denunciar a viva voz las prácticas esclavistas que se vienen practicando contra sus trabajadoras con total impunidad en esta empresa. Ante todos sus atropellos, una compañera lo puso en conocimiento de nuestro sindicato, detallándonos sus maratonianas jornadas de trabajo: 7 días seguidos con uno de descanso (según la Ley debe ser como mínimo de un día y medio por semana), con lo que esto representa en horas extras impagadas (aproximadamente unas 30 horas mensuales de media) y por jornada laboral de 40 horas semanales se le abonaba 200 euros menos de lo que marca el convenio, teniendo que aguantar sus falsas promesas de incremento salarial que nunca se cumplían.

Tampoco se le pagaban los pluses de domingos y festivos. A parte se obliga al conjunto de la plantilla a firmar un cuadrante falso de 40 horas para poder cumplir los requisitos legales en cuanto a jornada. Igualmente realizaba extenuantes horarios flexibles, cerrando muchas veces a las 10 de la noche para abrir posteriormente a las 5 de la mañana (cuando por ley debe haber 12 horas mínimo entre jornada y jornada). Todas estas vejaciones y explotación afectaban no solo a ella sino al conjunto de la plantilla.

Finalmente, después de llevar un año trabajando, fue despedida, cuando estos chupasangres consideraron que ya la habían explotado lo suficiente y con las respectivas cantidades a deber, creyendo en “Forn del Poble” que tienen carta blanca para hacer lo que les sale de las narices, como viene siendo habitual en el sector de hostelería y comercio. Pero se equivocan.

¡BASTA DE EXPLOTACIÓN! ¡NO CONSUMÁIS EN ESTE ESTABLECIMIENTO HASTA QUE DEJEN DE ROBAR A LAS TRABAJADORAS Y NO SE HAYA RESUELTO EL CONFLICTO CON LA COMPAÑERA! ¡SOLIDARIDAD OBRERA!

CNT-AIT Martorell

 

Darrera actualització de dissabte, 7 de setembre de 2019 20:57
 
Calendari
<<  Octubre 2021  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.