dijous, 18 d'abril de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
C.N.T.-A.I.T. Catalunya 1º MAYO 2019 PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 3 de maig de 2019 18:57

FOTOS 1 MAYO 2019

 

CRÓNICA 1º DE MAYO DEL 2019

 

 

1º de Mayo del 2019, día con sol radiante de primavera, calentó el ambiente de la plaza dels Angels (Barcelona) donde se celebró el Acto de la CNT-AIT Catalunya.

CNT-AIT Catalunya porque al cabo de más de 24 años vuelve a la normalidad orgánica en CNT-AIT. Donde las intervenciones de: un compañero miembro del CNG de la CNT-AIT y CNT-AIT de Toulouse hicieron hincapié en el hecho de estar nuevamente unidxs.

 

Diferentes colectivos: Asamblea per la Okupació con K.; Solidaridad Rebel;  Azadi;  CLIVELLA  colectivo de apoyo a presxs; Sindillar;  MAREA PENSIONISTAS;  y por supuesto CNT-AIT Catalunya, desarrollaron sus temáticas dando razón de su situación, lucha, propuestas, alternativas a una expectante afluencia de personas inmersas en el Movimiento Libertario y simpatizantes al mismo. Un Acto donde no podía faltar la poesía recitada por los BIO-LENTOS, y la música y canciones de Esther.

Entre tanto una cercavila por los alrededores tenía lugar, y una okupación recuperó la exRea.

Llegó la hora de la paella, vegana y mixta, con agua o vino, pan y fruta, también bocatas. Las mesas debajo del toldo a resguardo de los rayos solares, tranquilidad y buenos alimentos sin prisa alguna.

Una jornada de lucha trabajadora y social llena de savia anarcosindicalista y anarquista, que no debe quedar en esta fecha, tiene que ser cada día para conseguir este mundo que anhelamos en An-arquía.

VIVA EL 1º DE MAYO!

 

VIVA LA AN-ARQUÍA!

 

CRÒNICA 1r DE MAIG DEL 2019

1r de Maig del 2019, dia amb sol radiant de primavera, calentà l’ambient de la plaça dels Àngels (Barcelona) on es va celebrar l’Acte de la CNT-AIT Catalunya. CNT-AIT Catalunya per que al cap de més de 24 anys torna a la normalitat orgànica en CNT-AIT. On les intervencions de: un company membre del CNG de la CNT-AIT i CNT-AIT de Toulouse van fer èmfasi en el fet d’estar novament unides.

Diferents col·lectius: Assemblea per la Okupaciò amb K.; Solidaritat Rebel;  Azadi; CLIVELLA  col·lectiu de suport a presxs; Sindillar;  MAREA PENSIONISTES; i per suposat CNT-AIT Catalunya, desenvoluparen les seves temàtiques donant raó de la seva situació, lluita, propostes, alternatives a una expectant afluència de persones immerses en el Moviment Llibertari i simpatitzants al mateix. Un Acte on no podia faltar la poesia recitada per los BIO-LENTOS, i la música i cançons de la companya Esther.

Mentrestant una cercavila pels voltants tenia lloc, i una okupació va recuperar la exRea.

Arribar l’hora de la paella, vegana i mixta, amb aigua o vi, pa i fruita, també bocates. Les taules sota del tendal a resguard del raigs solars, tranquil·litat i bons aliments sense cap mena de pressa.

Una jornada de lluita treballadora i social plena de saviesa anarcosindicalista i anarquista, que no te que quedar en aquesta dada, te que ser cada dia per aconseguir aquest món que anhelem en An-arquía.

VISCA EL 1r DE MAIG!

VISCA L’AN-ARQUÍA!

 

Darrera actualització de divendres, 3 de maig de 2019 20:11
 
Calendari
<<  Febrer 2022  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28      

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.