dissabte, 13 de juliol de 2024 
Menú principal
Notícies

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
SOLIDARIDAD CON ANARQUISTAS ACUSADXS DE EXPROPIADORXS PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 16 de gener de 2017 18:58

Desde CNT Catalunya hacemos un llamamiento a la MANIFESTACIÓN del día 21 de Enero y a todos los actos que se convoquen por la libertad de lxs compañerxs Anarquistas presxs en Alemania acusadxs de expropiar bancos

 

Les companyes anarquistes acusades de participar en una expropiació a una sucursal bancària a Aachen el novembre del 2014 segueixen empresonades a Alemanya esperant l’inici del judici el 23 de gener del 2017. La companya holandesa, processada també per expropiacions a sucursals bancàries al mateix territori, avui en dia es troba en llibertat, tot i que la fiscalia ha presentat un recurs després de la seva absolució. (+ info: https://solidaritatrebel.noblogs.org/informacio-sobre-el-cas/ )

Des de Solidaritat Rebel volem que sentin la solidaritat traspassar fronteres, barrots i murs, i enviar-les tota la nostra força i complicitat.

 

Proposem desemmascarar i assenyalar tres actors importants al segrest de les nostres companyes:

 

1) L’acusació: Pax Bank i els seus socis

Les sucursals bancàries on es perpetraren les expropiacions pertanyen a les entitats Pax Bank i Aachener Bank. El Pax Bank és un banc lligat, d’ençà que el fundaren sacerdots a Colònia a la Primera Guerra Mundial, a l’Església Catòlica i recentment vinculada al mercat d’armes. Mentre prediquen humilitat, ètica i moral, s’omplen les butxaques venent armes a guerres per les quals després demanen pregàries. Una mostra més de l’aliança indissoluble entre Església i Capital (+ info aqui)

2) Els còmplices i serfs de l’Estat: col·laboració entre Estats i els seus cossos policials

Des de la KriminalPolizei i l’Oficina Estatal d’Investigació Criminal (LKA) d’Alemanya sortiren ordres de recopilació d’informació cap a les policies d’altres Estats: per exemple, van ser els Mossos d’Esquadra qui recopilaren dades per la identificació i localització de les nostres amigues. Més enllà d’això, la Europol va emetre l’ordre de cerca i captura que va concloure amb la extradició a presons alemanyes de les nostres amigues (portades des de Bulgaria i Karcelona). Les fronteres, una vegada més, són només reals per les pobres, les rebels, les migrants…; mai pel ric, les forces repressives o per al capital.

3) Tecnologia de control social i repressió: noves (i no tan noves) tècniques

Una de les proves fonamentals per a l’acusació ha sigut la mostra d’ADN recollida pels Mossos d’Esquadra sense coneixement de les acusades. Una altra de les proves fou l’estudi biomètric extret de les imatges gravades des de les càmeres de les sucursals i els seus voltants: forma del cap, de la mandíbula, de caminar… Tota aquesta informació extreta de les gravacions que acumulen dia rere dia quan passegem pels nostres videovigilats carrers. (+ info)

Tot això sense deixar de banda el nostre odi i rebuig a les presons com centres de càstig a la dissidència, el nostre odi als mitjans de comunicació com generadors de realitat en complicitat amb el Poder, Poder que es personifica en partits polítics, bancs, premsa burgesa, Església i altres aliats de l’Estat i el Capital. Continuar la lluita és la millor manera de no permetre que esmicolin les nostres idees ni les nostres pràctiques rebels, malgrat cada cop repressiu.

No caurem en els seus jocs d’innocent o culpable, no ens importa. No són víctimes, són lluitadores, i en dies com el pròxim 23 de gener quan comenci el judici, ens reafirmem una vegada més, rebutjant aquestes categories i teixint lligams de solidaritat i rebel·lia. Per això, animem a totes a solidaritzar-se amb elles el dissabte 21 de gener als carrers dels vostres pobles, barris, ciutats o viles per a què es visibilitzi el cas que té a les companyes segrestades (+ material: https://solidaritatrebel.noblogs.org/material-de-difusio/)

Mantindrem el blog actualitzat amb la informació que anem obtenint dels enemics de les nostres companyes que també són els nostres.

LES ANARQUISTES PRESES A ALEMANYA NO ESTAN SOLES

LES VOLEM LLIURES

LES VOLEM A PROP

[ CAST ]

¡Llamada a la solidaridad!

Las compañeras anarquistas acusadas de participar en una expropiación a una sucursal bancaria en Aachen en noviembre de 2014 siguen encarceladas en Alemania a espera del comienzo de juicio el 23 de enero de 2017. La compañera holandesa, procesada también por expropiaciones a sucursales bancarias en el mismo territorio, se encuentra en libertad a día de hoy, aunque la fiscalía ha presentado un recurso tras su absolución. (+ info: https://solidaritatrebel.noblogs.org/informacio-sobre-el-cas/)

Desde Solidaritat Rebel queremos que sientan la solidaridad traspasar fronteras, barrotes y muros, y enviarles toda nuestra fuerza y complicidad.

Proponemos desenmascarar y señalar tres actores importantes en el secuestro de nuestras compañeras.

1) La acusación: Pax Bank y sus socios.

Las sucursales bancarias donde se perpretaron las expropiaciones pertenecen a las entidades Pax Bank y Aachener Bank. El Pax Bank es un banco ligado, desde que la fundaran sacerdotes en Colonia en la Primera Guerra Mundial, a la Iglesia Católica y recientemente vinculada al mercado de armas. Mientras predican humildad, ética y moral, se llenan los bolsillos vendiendo armas en guerras por las que luego piden oraciones. Una muestra más de la alianza indisoluble entre Iglesia y Capital. (+ info aqui)

2) Los cómplices y siervos del Estado: colaboración entre Estados y sus cuerpos policiales

Desde la KriminalPolizei y la Oficina Estatal de Investigación Criminal (LKA) de Alemania salieron órdenes de recopilación de información hacia las policías de otros Estados: por ejemplo, fueron los Mossos d’Esquadra quienes recopilaron datos para la identificación y localización de nuestras amigas. Más allá de eso, la Europol emitió la orden de búsqueda y captura que concluyó con la extraditación a prisiones alemanas de nuestras amigas (traídas desde Bulgaria y Karcelona). Las fronteras, una vez más, son sólo reales para las pobres, las rebeldes, las migrantes…; nunca para el rico, las fuerzas represivas o para el capital.

3) Tecnología de control social y represión: nuevas (y no tan nuevas) técnicas

Una de las pruebas fundamentales para la acusación ha sido la muestra de ADN recogida por los Mossos d’Esquadra sin conocimiento de las acusadas. Otra de las pruebas fue el estudio biométrico extraído de las imágenes grabadas desde las cámaras de las sucursales y sus alrededores: forma de la cabeza, de la mandíbula, de caminar… Toda esa información extraída de las grabaciones que acumulan día tras día cuando paseamos por nuestras videovigiladas calles.

Todo esto sin dejar de lado nuestro odio y rechazo a las cárceles como centros de castigo a la disidencia, nuestro odio a los medios de comunicación como generadores de realidad en complicidad con el Poder, Poder que se personifica en partidos políticos, bancos, prensa burguesa, Iglesia y demás aliados del Estado y el Capital. Continuar la lucha es la mejor manera de no permitir que quiebren nuestras ideas ni nuestras prácticas rebeldes, a pesar de cada golpe represivo.

No caeremos en sus juegos de inocente o culpable, no nos importa. No son víctimas, son luchadoras, y en días como el próximo 23 de enero cuando empieza el juicio, nos reafirmamos una vez más, rechazando esas categorías y tejiendo lazos de solidaridad y rebeldía. Por ello, animamos a todas a solidarizarse con ellas el sábado 21 de enero en las calles de vuestros pueblos, barrios, ciudades o aldeas para que se visibilice el caso que tiene a nuestras compañeras secuestradas. (+material: https://solidaritatrebel.noblogs.org/material-de-difusio/)

Mantendremos el blog actualizado con la información que vayamos obteniendo de los enemigos de nuestras compañeras que también son los nuestros.

LAS ANARQUISTAS PRESAS EN ALEMANIA NO ESTÁN SOLAS.

LAS QUEREMOS LIBRES.

LAS QUEREMOS CERCA.

Darrera actualització de dilluns, 16 de gener de 2017 19:19
 
Calendari
<<  Juliol 2024  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

© 2024 CNT-AIT Catalunya
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.