Skip to content

Solidaridad con Mónica y Francisco. ¡LIBERTAD PRESXS ANARQUISTAS!

by C.N.A. on septiembre 22nd, 2015

img_20150830_200743

De algunxs anarquistas del Estado español:

El pasado 30 de noviembre, aprovechando la convocatoria de la Semana Internacional de Lucha en Solidaridad con lxs Presxs Anarquistas, varias pancartas fueron desplegadas en diversas carreteras de Madrid y de otros puntos del Estado, en solidaridad con Mónica y Francisco y el resto de presxs anarquistas encerrados en las cárceles de la democracia.
Se descolgaron pancartas en Madrid sobre los puentes de las carreteras A-42 (carretera de Toledo); en el Paseo de la Castellana; en la M30, a la altura de Las Ventas y otra cerca de Puente de Vallecas; en Santa María de la Cabeza; en la A5 en carretera de Aravaca a la altura de Colonia Jardín y otra a la altura de Casa de Campo; entre otros puntos de salida y entrada de la ciudad. Del mismo modo, otros grupos e individualidades de puntos de la península como Torreleva (Cantabria), Lorca o Mallorca, también aprovecharon el mismo día para desplegar pancartas y realizar pintadas solidarias con Mónica y Francisco.

Esperamos que esto sea un pistoletazo de salida a unos meses de agitación por Mónica y Francisco, que en breve tiempo llevarán ya 2 años secuestrados por el Estado Español.
¡Solidaridad y lucha!

¡Libertad presos anarquistas!

¡Muerte al Estado y viva la anarquía!

De Mallorca llega concretamente este comunicado:

”No sé com podem construir una societat sense presos, sense abans haver destruït el sistema econòmic, polític, social i moral actual; sense haver acabat amb els orígens dels delictes.
{…}
Com a estructura arquitectònica, la presó no és res més que un edifici. Per això, quan xerram de la lluita anticarcerària, tenim que anar més enllà dels edificis mateixos.”

Gabriel Pombo da Silva.
Centre de extermini de Langraitz,
1 de setembre de 2000.

Els passats dies 23 i 30 d’agost fou convocada a nivell planetari una setmana d’acció en solidaritat amb les companyes anarquistes preses arreu del món.

Algunes solidàries de l’illa ens férem ressò i decidirem estendre la crida de ràbia i companyonia. Per tal d’això hem duit a terme diverses accions:

Primerament, pel que fa la difusió i visibilització de les situacions de les companyes preses realitzàrem un acte públic que consistí en una breu xerrada al voltant dels últims processos contra l’anarquisme i sobre com enfocar la repressió-solidaritat. Acompanyada a posterior de la projecció del documental Filaki. Sociedad, cárceles y motines del 2007 en Grecia, amb la intenció d’aprendre i encoratjar-nos amb les lluites anticarceràries a altres indrets. Finalment, oferirem un sopar vegà a preu obert amb voluntat d’obtenir una aportació econòmica per a les companyes emmarronades de cara a possibles costos judicials, desplaçaments, i el que faci falta.

A part, com a gest anticarcerari, obrirem les cel·les de les nostres ments, ens desengrillonarem les mans de la rutina i deixarem que fessin de les seves i s’escampéssim pel carrer. Deixant clar que podran segrestar persones però no idees i reaccions, decidirem que els murs diguessin allò que pretenen amagar.

Especialment, volem acompanyar amb aquestes accions a Mónica i Francisco que pròximament s’enfronten al judici després de 2 anys d’aïllament, incomunicació i tortures ”preventives”. De la mateixa manera ho fem amb les companyes i famílies afectades per les operacions Pinyata i Pandora. Sense voler oblidar a altres resistents com Noelia Cotelo, Gabriel Pompo da Silva, Juankar Santana Martín, Javier Guerrero, José Antúnez Becerra i moltes altres que ens deixem.

Activem la solidaritat, desarmem la repressió!

Fins a que totes siguem lliures i cap mur ens ho impedesqui! FOTOS AQUÍ.

 

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS