Arrel de la web > Cultura de Resistència > Bala perduda

Bala perduda

Darrer afegit : 6 de juliol de 2014.

Articles d’aquesta secció

 • Roma no paga traïdors

  1ro de octubre de 2012, por atom

  Toni Álvarez
  Indra és, com reconeix a la seva pàgina web, “una companyia de referència en el sector de la defensa i la seguretat com a proveïdor de solucions globals integrades d’implantació i gestió de sistemes crítics en temps real, actualment operatives a les Forces Armades i Forces de Seguretat i Emergències. Indra subministra sistemes basats en tecnologia pròpia als ministeris de Defensa i Interior de diferents països en els cinc continents i participa en els principals (...)

 • Minories necessàries

  1ro de octubre de 2012, por atom

  Toni Álvarez
  Fa uns dies passava per Tremp, una bella vila del Pirineu lleidatà, d’unes 6.000 ànimes i algunes bèsties. Una vila que té com a veïna, a Talarn, l’ Acadèmia General Bàsica de Suboficials de l’exèrcit espanyol, on cada any algun Borbó acull a entregar despatxos i títols als aprovats. Una acadèmia que semblava afectada pels retalls pressupostaris que recorren l’estat espanyol i que sembla que finalment no es tancarà, tal com s’havia filtrat mesos (...)

 • Professionals del disturbi

  1ro de octubre de 2012, por atom

  Toni Álvarez
  Falses boles de gomes perdudes a l’horitzó de manifestacions, llençades per professionals del disturbi i la dispersió. Tornem a un altre cicle repressiu punyent, el govern del millors ha tirat la línia vermella que el tripartit havia dibuixat de forma esbiaixada. Totes les persones que no pensem com ells ni acatem les seves retallades som enemigues. Tornen les detencions preventives, continuen les falses denúncies i els empresonaments selectius.
  De detencions polítiques (...)

 • El premi que volem

  1ro de octubre de 2012, por atom

  Toni Álvarez
  La Junta de Govern de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha decidit atorgar el Premi ICIP Constructors de Pau 2011 al col•lectiu d’objectors i insubmisos de consciència al servei militar obligatori a l’Estat espanyol, simbolitzats en Pepe Beúnza, primer objector de l’Estat per raons ideològiques, l’any 1971. Aquestes són les paraules que utilitza l’ICIP per premiar als objectors de consciència, submisos i insubmisos com (...)

 • El govern dels millors...

  1ro de octubre de 2012, por atom

  Toni Álvarez
  Circula una corrent de pensament crític que ha emprés una creuada contra el nomenament coma ministre de defensa de Pedro Morenés. Una corrent amb la que no estic gens d’acord i es que, ja posats a haver de tenir un ministeri de la guerra, millor que el que estigui al capdavant sigui una persona que conegui el món que trepitja.
  I és que aquest senyor ja va ser secretari d’ estat de Defensa amb l’Aznar, vaja que coneix la casa. I el sector. El prenda ha sigut (...)

0 | 5 | 10

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0