Arrel de la web > Enllaços > Anuncis > Escamot Espiral

Escamot Espiral

PROGRAMARI LLIURE PER A UNA SOCIETAT LLIURE!

dilluns 4 de febrer de 2008, per  remenaire

Ja és la tercera aparició d’aquest escamot que el dia que no t’ho esperes es presenten i et posen GNU/Linux, que era el que feia temps volies fer però et senties preparada. Aquest cop ha estat a la redacció del Contra-Infos, el setmanari mural que cada setmana fa el col·lectiu Zitzània i que és distribuït per l’àrea metropolitana.

Al web de l’Escamot Espiral hi trobareu un vídeo de la primera acció, feta a La Torna, un casal popular de Gràcia, i aquest comunicat:

Els integrants de l’Escamot Espiral EXPOSEM:

- Que portem força anys intentant convèncer als moviments socials de Barcelona i rodalies que el programari lliure és una opció més ètica, més socialment justa i més coherent que no pas usar sistemes operatius privatius com Windows o Mac.
- Que en veure que no donarem suport tècnic (que tampoc es rep usant programari privatiu) ens donen llargues dient que la informàtica només és una eina, que no tenen temps per aprendre alternatives lliures.
- Que molts integrants dels moviments socials usen com a correu electrònic hotmail, gmail o yahoo, exposant així les nostres xarxes de comunicació a grans multinacionals i donant l’esquena als servidors autogestionats.
- Que també s’envien contínuament fitxers amb formats privatius de Word, PowerPoint o Excel, existint alternatives lliures molt similars.

A partir de tot això DECLAREM:

- Que ja n’estem fartes de ser únicament "esas frikis del Linux".
- Que ja en tenim prou d’excuses. No és més esforç passar-se a GNU/Linux que enfrontar-se a la policia en manifestacions, afrontar desallotjaments o patir quotidianament el sistema que ens ha estat imposat.
- Que passem a l’acció directa: tot ordinador que ens trobem amb Windows serà immediatament convertit a GNU/Linux, sense pietat.

PROGRAMARI LLIURE PER A UNA SOCIETAT LLIURE!

JPEG - 139.4 kB
Foto redacció contrainfos

Imatge de la darrera acció d’aquest Escamot a la redacció del ContraInfos.

Veure en línia : +info

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0