Arrel de la web > Comunicats > Impputats

Impputats

INTRODUCCIÓ

desembre de 2005, per  remenaire

INTRODUCCIÓ

El 20 de març de 2003 s’inicià la guerra de l’Irak.

A Sant Cugat, com a gairebé tot arreu, el dia que es va iniciar la guerra pel petroli a l’Irak, la gran majoria de la gent vam sortir al carrer a fer sentir la nostra veu en contra d’una guerra imperialista, mostrant el rebuig a un govern feixista que havia decidit unilateralment de participar de la massacre que continua patint el poble iraquí.

La manifestació va finalitzar a la seu del Partit Popular. Quan la policia va arribar davant de la seu del PP, tot i que la concentració havia acabat i la majoria havia marxat, van començar les identificacions indiscriminades a les persones allà presents.

Dos anys després, aquestes persones foren imputades per la via PENAL i s’exposen a multes de gairebé 5.500 € per cap, a més dels costos d’advocats i indemnitzacions de 1400€ per netejar la façana.

Davant d’aquests fets, DENUNCIEM :

- Que el procés judicial està fora de lloc. S’està agafant a aquests joves com a caps de turc per totes les extraordinàries mobilitzacions on va participar gran majoria de la població.

- Que és un procés exagerat, un acte brutal de repressió, tant per ser per la via penal com per la quantitat que es demana en concepte de multes. A més en tot el procés d’instrucció no s’ha aportat cap prova que incrimini a les persones identificades i sense proves com es pot intentar acusar a algú?

- Que és un procés polititzat. Si el contingut de les pintades fos un altre aquest procés judicial s’hagués iniciat? Un "t’estimon Ronaldinho" tindria les mateixes conseqüències que un "no més morts per petroli" ???

Un govern que envia l’Estat a una guerra il·legal basant-se en grans mentides considera criminals els actes d’expressió i rebuig de la població; a nosaltres se’ns jutja, i a Iraq, les morts i el patiment segueixen, mentre no paren de créixer els beneficis de les grans empreses del petroli, de la construcció i de l’armament.

PROU CRIMINALITZACIÓ I PROU GUERRES!!!

Per això demanem l’absolució d’aquests joves i la vostra participació en els actes que es convoquin per denunciar el cas i sufragar les despeses del judici.

Col·lectiu de Suport als Impputats

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0