Arrel de la web > Nosaltres > Boicot a Israel: concentració a Sant Cugat del Vallès

Boicot a Israel: concentració a Sant Cugat del Vallès

Dissabte 22 de desembre a les 12:00h

dijous 20 de desembre de 2012, per  atom

La cadena Imaginarium ven per tot l’Estat espanyol joguines musicals (Bolero, Mambo, Xilo i Rhythm) fabricades a Israel. La comercialització de productes made in Israel contribueix al sistema d’apartheid, ocupació, colonització i neteja ètnica que l’Estat d’Israel imposa a la població palestina.

CONCENTRACIÓ A SANT CUGAT DEL VALLÈS de rebuig a la complicitat amb l’apartheid israelià.

Dissabte 22 de desembre a les 12:00h

Davant la botiga Imaginarium del carrer Santa Maria, 37 de Sant Cugat del Vallès

EXIGIM A IMAGINARIUM QUE DEIXI DE VENDRE PRODUCTES ISRAELIANS !!!

La campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l’Estat d’Israel, llançada per la societat civil palestina el 2005, és una estratègia de pressió a l’Estat d’Israel que es mantindrà fins que aquest no finalitzi l’ocupació i colonització de totes les terres àrabs, desmantelli el Mur de l’apartheid, reconegui el dret inalienable a la igualtat de la població palestina amb ciutadania israeliana i garanteixi el dret de retorn de la població palestina refugiada.

Des del BDS Catalunya també estem treballant en la campanya de boicot a l’aigua Eden, comercialitzada per l’empresa israeliana Eden Springs -la qual explota els territoris ocupats dels Alts de Golan sirians- així com en els àmbits del boicot acadèmic, cultural i esportiu.

LA SOLIDARITAT AMB PALESTINA TAMBÉ ES DIU BOICOT A ISRAEL

Convoquen: Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat i BDS Catalunya

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0