Portada del sitio > Campanyes > Inici de la campanya Negocis Ocults

Inici de la campanya Negocis Ocults

Lunes 21 de mayo de 2012, por atom

Sabies que…

… l’estat espanyol, els nostres bancs i empreses privades s’enriqueixen amb l’exportació de munició, tecnologia per la fabricació de míssils i avions no tripulats a Israel?

… Israel, capdavanter mundial en l’industria militar, utilitza Palestina i els palestins com a camp de proves per millorar el seu armament?

… l’estat espanyol importa aquest armament i tecnologia per a les forces armades, vigilància als transports públics, aeroports, camps de futbol i material antidisturbis?

… aquestes importacions afavoreixen el desenvolupament de l’economia israeliana, que se sustenta principalment vulnerant els Drets Humans?

… existeix una legislació que prohibeix exportar armes a països que violen els drets humans, com Israel? Espanya incompleix la legislació europea i es lucra a costa d’aquest conflicte.

… tot això alimenta i perpetua l’ocupació als territoris palestins.

El silenci ens fa còmplices

Davant d’aquesta il·legalitat, la coordinadora d’ONG i moviments socials de Catalunya “Amb Palestina la Cor” engega la campanya: “Negocis Ocults

per denunciar les relacions en matèria de seguretat, militar i armamentística entre l’estat espanyol i l’estat d’Israel amb l’objectiu de reclamar l’aplicació de la legislació espanyola i europea en matèria d’exportació d’armament.

Més informació a: http://negocisocults.org/

Ver en línea : http://negocisocults.org/

SPIP | | Mapa del sitio | Seguir la vida del sitio RSS 2.0